Laura Winham Svet24.si

Laura od sveta pozabljena tri leta mrtva ležala v...

jegulja Svet24.si

VIDEO: Na teksaško obalo naplavilo orjaškemu ...

2023-01-27 13.43.36 Necenzurirano

V posmeh državi: Snežičevi plakati pred vrati ...

borut pahor pisarna pl Reporter.si

Poglejte, koliko nadomestila bo prejemal Borut ...

doncic Ekipa24.si

Trener Dallasa je razkril, kakšno je Dončićevo ...

poroka na prvi pogled vstopna Njena.si

Tekmovali sta v dveh šovih, zdaj se bosta ...

cristiano ronaldo al nassr pm Ekipa24.si

Za to mu plačajo 200 milijonov? Noro, kakšno ...

Danes

-3°

Nedelja
Mostly cloudy throughout the day.

-5° /

Ponedeljek
Mostly cloudy throughout the day.

-6° /

Torek
Clear throughout the day.

-4° /

Sreda
Partly cloudy throughout the day.

-5° /

Četrtek
Clear throughout the day.

-4° /

Petek
Mostly cloudy throughout the day.

-5° /

SAJ NI RES- PA JE
Razpis za dodelitev denarne pomoči študentom v stiski
Kakovost, ki ji zaupate, cena, ki prepriča
Vse pesniške preobrazbe Luke Višnikarja
Glasovanje že poteka
Zasavski dijak uspešen na tekmovanju ACM Bober
SAJ NI RES- PA JE
Razpis za dodelitev denarne pomoči študentom v stiski
Kakovost, ki ji zaupate, cena, ki prepriča
Vse pesniške preobrazbe Luke Višnikarja
Glasovanje že poteka
Zasavski dijak uspešen na tekmovanju ACM Bober
Novice
oglasno sporočilo

Jedilni stoli so različnih oblik, materialov in barv

Jedilni stoli so različnih oblik,  materialov in barv
Udobni in lepi
k.e.

VidaXL so pomemben del kuhinjskega pohištva. Na njih namreč preživimo ogromno časa – med obedovanjem, druženjem s prijatelji, reševanjem domačih nalog z otroki, med kuhanjem... Prav zato odločitev, kakšne jedilne stole izbrati, ni ravno enostavna. Kupiti fiksne ali vrtljive jedilne stole? Iz kakšnega materiala naj bodo, da se bodo ujemali z moderno jedilno mizo? Kako jih kombinirati z barskimi stoli za dom? Vse to so vprašanja, na katera si moramo odgovoriti, preden sploh začnemo brskati po spletu oz. se podamo v trgovino s pohištvom. Izbira je namreč neskončna, zato bo nakupovanje trajalo zares dolgo, če ne bomo imeli v mislih vsaj približne ideje, kakšne jedilne mize in stolov si želimo. V nadaljevanju si preberite nekaj nasvetov, ki vam bodo olajšali končno odločitev.

Podeželska hiša

Opremljate gorsko počitniško hišico? Potem vam priporočamo, da izberete lesene (barske) stole. Prostor se bo tako najbolj povezal z okoliško naravo, poleg tega pa se boste v hišici vedno počutili domače. Zagotavljamo vam, da bo ob toplem kaminu posedanje na lesenih jedilnih stolih še posebej prijetno. V takšnem stilu izberite tudi raztegljivo jedilno mizo. Le-ta vam bo prišla še kako prav, ko boste na obisk povabili prijatelje ali družino. Igranje namiznih iger in posedanje ob kozarcu vina bo za veliko jedilno mizo in na stolih iz lesa veliko prijetnejše, saj boste imeli vsi dovolj prostora. Vse naj bo v čimbolj naravnih odtenkih, saj bo tako jedilnica imela zares zemeljski pridih.

Tradicionalna hiša

Če obnavljate staro hišo in bi radi vanjo vnesli malce svežine, a z modernimi linijami vseeno ne bi pretiravali, vam svetujemo rustikalni stil. Jedilnica bo izgledala preprosto, a vseeno elegantno, če se boste odločili za leseno jedilno mizo in stole. Se vam zdi to preveč klasična rešitev? Potem je najbolje, da poleg lesene raztegljive mize namestite vrtljive jedilne stole iz usnja ali lesene barske stole v temnih odtenkih. Tako bo klasično stanovanje pridobilo moderen pridih. Dobra rešitev je tudi, če se odločite za ravno obratni korak – moderno jedilno mizo z lesenimi jedilnimi stoli. Paziti morate le, da se bosta komponenti barvno ujemali. Temni jedilni in barski stoli bodo npr. poudarili okrašene dele moderne jedilne mize. Takšen stil je v zadnjem času zelo priljubljen, saj temen les deluje malce prefinjeno, a vseeno zelo domače in udobno. Verjemite nam, da bo jedilnica s takšnim pohištvom postala vaš nov najljubši prostor!

Moderno stanovanje

Rešitev pa imamo tudi za vse, ki opremljate novogradnjo. Vemo, da je v takšnem primeru odločitev zares težka, saj (vrtljivih) jedilnih stolov in (moderne) jedilne mize ne rabite ničemur prilagajati, zato je izbira neskončna. Večina, ki opremlja novogradnjo, se odloči za moderni stil z elegantnimi linijami in drznimi kontrasti. Prostori bodo navdušili prav vsakega, če boste izbrali npr. ravno moderno jedilno mizo iz svetlega lesa ter črne vrtljive jedilne stole. V primeru, da boste jedilnico opremili z visokim pultom ali delovni otokom, vam svetujemo nakup tudi črnih barskih stolov za dom. Slednji so zelo praktični, poleg tega pa jih lahko tako kot vrtljive jedilne stole uporabite v jedilnici, pisarni ali delovni sobi.

Značke: stoli, pohištv