stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Danes

13°

Sobota
Delno oblačno

3° / 17°

Nedelja
Pretežno oblačno

5° / 23°

Ponedeljek
Delno oblačno

7° / 25°

Torek
Pretežno jasno

9° / 25°

Sreda
Pretežno oblačno

10° / 22°

Četrtek
Rahel dež

11° / 19°

Do cvetoče oaze na balkonu
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Nov zobozdravnik junija
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
"Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness"
VOLITVE EU 2024
Do cvetoče oaze na balkonu
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Nov zobozdravnik junija
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
"Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness"
VOLITVE EU 2024
Novice
K.E.

“Čez hrib” na festival

“Čez hrib” na festival
Hi festival
Hi festival

Kamnolom. Travnik. Makedam. Bajerji. Hrastničani in Zasavci jih dobro poznamo, ponavadi pa rečemo, da gremo “čez hrib”. Nič kaj romantično. 9. in 10. avgusta pa bo tam čisto druga zgodba.

Zasavje bo s Hï Festivalom​ ​za 2 dni postalo prestolnica glasbe, zabave, druženja in ljubezni. Pretiravamo, če rečemo “mini Woodstock”? Glede na to, da bodo hrib zatresli tudi Queeni, verjetno ne. A najbolje, da se prepričate na lastne oči.

Hrastniška mladina se je odločila, da vajeti dogajanja v dolini vzame v svoje roke. Naveza Študentska organizacija Hrastnik - Mladinski Center Hrastnik - Klub B Trbovlje in New Vision Agency, bo že drugo leto zapored na Ojstrem ponudila nekaj drugačnega.

Hï Festival je živ dokaz, da zasavska mladina trdo dela, se povezuje v lokalnem okolju in poskuša razbiti stereotipe o razvoju regije. Pred manj kot letom in pol je bil Hï Festival le ideja v glavah posameznikov, sedaj pa je vlak, ki se ga ne da več ustaviti. Močan tim in zagnanost sta jedro vsakega projekta!” pojasni Jernej Peklar, predsednik Študentske organizacije Hrastnik in vodja organizacijskega tima.

Hï Festival bo Zasavje za 2 dni spremenil v prestolnico glasbe, zabave, druženja in ljubezni. Ker verjamemo, da ste domači obiskovalci najpomembnejši, vam bralcem Hrastovega lista prvim razkrivamo celoten program festivala.

Glasbeni program

Dan 1 - petek, 9. avgust 2019 New Vision Arena:​ komercialna radijska glasba z velikih festivalov, s svetovnimi DJ zvezdami: Plastik Funk​ (Nemčija), ​Furious Stylez​ (Združene države Amerike - Las Vegas), ​Joe2Shine (Hrvaška), najbolj priznana slovenska DJ-ja ​Mike Vale​ in ​Clay Clemens​ ter seveda domačin in mednarodno priznan producent glasbe ​Stanny Abram​.

Oder artistov Bass Fighters Trenutno najbolj prodoren tim slovenskih artistov, ki svojo pot utjuje z izobraževanjem občinstva z malenkost bolj alternativnim, a energičnim žanrom elektronske glasbe - “Drum ‘n’ Bass”, ki se dobesedno prevede v slovenščino “boben in bas”. Hiter tempo glasbe, izjemna scenografija in efekti bodo pričarali edinstveno doživetje za prav vsakega obiskovalca Hï Festivala.

Dan 2 - sobota, 10. avgust 2019 Na glavnem odru:​ spektakel mini Woodstocka in podoživitev svetovno znanega benda ​Queen z najboljšo tribute skupino v Evropi, ki vas bo prepričala, da je na odru res pravi ​Freddie Mercury​. Queen Real Tribute ohranja spomine na legende že od leta 2006, od takrat pa so imeli turneje po celotni Evropi, Braziliji in povsod vmes. Vredno je izpostaviti njihov največji
koncert v Beogradu, kjer je stadion napolnila 60.000 glava množica, brazilski oboževalci pa so jih celo proglasili za najboljši Queen tribute band na svetu! Za njimi si bodo častno delili oder domačini ​Red Five Point Star​. S svojim izvirnim zvokom - mešanico punk rocka, skaja in surfa, že od leta 1998 prepričujejo oboževalce v domačih dolinah in po svetu.

Oder Stanny Abram in prijatelji

V sklopu drugega odra bo domačin in legenda slovenske disco in elektronske glasbe Stanny Abram povabil svoje najboljše DJ prijatelje in vam skupaj z njimi predstavil vokalno house glasbo s koreninami iz osemdesetih, ki se bo tekom večera prelevila v bolj minimalistične in trše ritme, ki izhajajo iz starega industrijskega Berlina.

Vstopnice na voljo na Eventim.si!