zirija znan obraz 2019 Odkrito.si

Zamenjali so uveljavljene žirante oddaje Znan ...

termometer Svet24.si

So bila poletja nekoč res precej bolj mila, kot ...

lev Petisvet.si

Najbolj zanimive lastnosti ljudi, ki so rojeni v ...

kombi, blejsko jezero, vlečenje Svet24.si

VIDEO in FOTO: Nenavaden dogodek na Bledu: vozilo ...

podmornica, kim džong un Svet24.si

FOTO: »Jedrski« Kim skrbno preveril povsem novo ...

zorjan haller pereira Njena.si

Jonatan Haller zmagal v portugalskem glasbenem ...

Tjaša Železnik Njena.si

Zvezda Usodnega vina pokazala prelepo sestro

Danes
Partly cloudy throughout the day.

20° / 34°

Četrtek
Possible light rain in the evening and overnight.

20° / 32°

Petek
Possible light rain throughout the day.

19° / 27°

Sobota
Light rain until evening.

18° / 24°

Nedelja
Possible drizzle in the morning.

17° / 26°

Ponedeljek
Partly cloudy throughout the day.

16° / 31°

Torek
Partly cloudy throughout the day.

17° / 32°

V Trbovljah želijo mladim olajšati pot do najema prvega stanovanja
Spremembe urnika šolske ambulante
Od danes hitra linija Zagorje - Ljubljana
Priznanja za trboveljske podjetnike in športnike
V Trbovljah edinstven park v Evropi
V slovo knapušni in pozdrav Trbovljam
V Trbovljah želijo mladim olajšati pot do najema prvega stanovanja
Spremembe urnika šolske ambulante
Od danes hitra linija Zagorje - Ljubljana
Priznanja za trboveljske podjetnike in športnike
V Trbovljah edinstven park v Evropi
V slovo knapušni in pozdrav Trbovljam
Novice
Tjaša Remškar

Stožice pokale po šivih, obiskovalci pa so se zabavali še pozno v noč

Stožice pokale po šivih, obiskovalci pa so se zabavali še pozno v noč
Pogled na polne Stožice.
T.L.

Ena izmed najbolj poslušanih radijskih postaj pri nas – radio Aktual, je letos obeležila laskavo, že 11. obletnico delovanja. Da bi 'svoj' rojstni dan praznovali v velikem slogu, so Aktualovci tako kot že pretekla leta, priredili veliki glasbeno scenski spektakel – Aktualov 11. rojstni dan!

Včeraj so ljubljanske Stožice pokale po šivih. V dvorani se je zbralo več kot 12.000 ljubiteljev slovenske in hrvaške glasbe, ki so se v družbi skupine Kingston, Klape Rišpet, Nine Badrić, Željka Bebka, Nede Ukraden in vročih skritih gostov presenečenja, zabavali pozno v noč in skupaj z ekipo Radia Aktual proslavljali Aktualov rojstni dan. Pridružil se jim je tudi ljubljanski župan Zoran Janković, ki je pred koncertom nagovoril zbrano množico ljudi.

Veliko praznovanje se je začelo že v popoldanskih urah, ko sta prve zabave željne obiskovalce kar pred Stožicami razgrela Dean on the Mike in Anita Gošte z Aktualovo Galamo, vse dokler se dogajanje ni preselilo v dvorano, kjer sta za noro vzdušje skrbela Aktualov voditelj Klemen Bunderla in njegov sovoditelj – ljubljenec občinstva, maskota Aktualko.

Prvi so na oder stopili fantje iz skupine Kingston, ki so s svojimi legendarnimi uspešnicami dodobra razgreli zbrane obiskovalce. Za prvo presenečenje večera je poskrbela Klapa Rišpet, ki je na oder povabila mlado slovensko pevko Ulo Ložar, s katero so nas navdušili že tri leta nazaj, na Aktualovem dnevu žena 2015. Skupaj so poskrbeli za čustven nastop, ki je marsikomu orosil oči.

Čustveno vzdušje je pričarala tudi Nina Badrić, ki je z uspešnicama Dani i godine ter novim singlom Rekao si, popolnoma navdušila tako zbrana dekleta, kot tudi fante. Za drugo presenečenje večera je poskrbel drugi skriti gost, ki mu mnogi pravijo prvi tenor Dalmacije. Marko Škugor je skupaj s Klemnom Bunderlo in zbranimi obiskovalci, radiu Aktual zapel vse najboljše, ob tem pa je na oder prišla prava poslastica. Aktualovi mornarji in mornarke so ob tem na veliki oder namreč prinesli ogromno torto, s katero so se v nadaljevanju sladkali obiskovalci pred odrom in po dvorani.

Za nekoliko drugačno, a nič manj atraktivno presenečenje so poskrbeli v Tehničnih pregledih Avto Krka, ki so trem srečnežem podarili brezplačne tehnične preglede za naslednjih 10 LET!

Glasno petje je odmevalo tudi ob nastopih Željka Bebka in Nede Ukraden, ki ju je občinstvo pozdravilo z glasnim vzlikanjem.

Veliko presenečenje večera so prav zagotovo bili tudi preostali gostje presenečenja. Obiskovalci so bili ob prihodu Ines Erbus, Nine Donelli, Domna Kumera, skupine Tequila in Tilna Lotriča, popolnoma navdušeni, še bolj pa jih je navdušil konec njihovega nastopa, ko so skupaj zapeli uspešnico decembrskih dni – Belo snežinko.

Zadovoljni obiskovalci in ekipa Aktualovcev je ob koncu praznovanja zagotovila, da se znova srečajo prihodnje leto in poskrbijo za še večje in še bolj odmevno praznovanje, kot je bilo letošnje, obenem pa so napovedali posebno presenečenje, ki ga bodo poslušalcem radia Aktual razkrili že v PONEDELJEK.

Dogodek so omogočili Tehnični pregledi Avto Krka, Phillips, Mesarstvo Herga in Jeruzalem Ormož.

Več utrinkov pa v spodnji galeriji >>>