frece1 Svet24.si

Veronika se je zbujala v mlaki krvi in blata, pol ...

srečna ženska Dobra karma

12 astroloških znakov in hvaležnost do konca ...

ustnice Svet24.si

Ne dovolimo, da nam mraz načne ustnice

Christian Gostečnik Svet24.si

»Rešitev najdeš v sebi, ko si rečeš: Tudi jaz...

profimedia-0038485107 Dobra karma

Kaj izgubimo, ko se duhovno prebudimo?

sara rutar podaljški Njena.si

Kaj se ji dogaja po Kmetiji? Sta s fantom še ...

ksenija preminula Njena.si

Ksenija iz Kmetije izgubila bitko z rakom

Danes
Overcast throughout the day.

7° / 14°

Torek
Possible drizzle overnight.

8° / 13°

Sreda
Possible light rain in the morning and overnight.

8° / 13°

Četrtek
Light rain throughout the day.

9° / 13°

Petek
Light rain until evening.

9° / 13°

Sobota
Clear throughout the day.

6° / 12°

Nedelja
Mostly cloudy throughout the day.

3° / 10°

V PRODAJI: AKTUALOV DAN ŽENA 2020!
To je uspešnica, ki je obnorela Slovenijo
S takšnimi plačami težko do kreditov
Kupili novo reševalno vozilo
Po tej poti k zdravniku ne bo šlo
ZASAVCI: čaka vas nepozaben skok v novo leto!
V PRODAJI: AKTUALOV DAN ŽENA 2020!
To je uspešnica, ki je obnorela Slovenijo
S takšnimi plačami težko do kreditov
Kupili novo reševalno vozilo
Po tej poti k zdravniku ne bo šlo
ZASAVCI: čaka vas nepozaben skok v novo leto!
Dogaja se
T. R.

''Takšne energije, takšne karizme, kot jo ima ON - tega nima vsak''

''Takšne energije, takšne karizme, kot jo ima ON - tega nima vsak''

Včeraj sta Dean On The Mike in Anita Gošte v studiu radia Aktual gostila prav posebnega gosta - pevca Zlatka Pejakovića, ki bo nastopil na Aktualovem 12. rojstnem dnevu. Če ste poslušali Aktualovo Galamo, potem veste, da takšnega gostovanja radio Aktual že dolgo ne pomni.

Dean in Anita, ki vsak petek navdušujeta z Aktualovo Galamo, sta tokrat gostila posebnega gosta. V studiu radia Aktual - ene izmed najbolj poslušanih radijskih postaj pri nas - se jima je pridružil legendarni pevec Zlatko Pejaković, ki bo poslušalce radia Aktual navduševal tudi na letošnjem praznovanju rojstnega dneva slovite radijske postaje. 

IG-ZLATKO.PNG
Legendarni Zlatko Pejaković v družbi Anite Gošte in Deana Windischa.
Radio Aktual

Spomnimo:

Velika družina radia Aktual vsako leto obeležuje obletnico svojega delovanja z glasbeno-scenskim spektaklom, ki je vsako leto znova nepozaben. Na vsakem praznovanju se jim pridruži cel kup glasbenih legend in tudi letos ne bo nič drugače. Z Aktualovci in njihovimi zvestimi poslušalci bodo 12. obletnico delovanja obeležili izvajalci, ki jih v Sloveniji že dolgo nismo slišali v živo in jih, roko na srce, še dolgo ne bomo. Ekskluzivno v Stožice prihajajo same legende. Poleg Zlatka Pejakovića bodo nastopili tudi Jasna Zlokić, Mladen Grdović, Meri Cetinić, Klapa Kampanel, Čuki in Jelena Rozga. 

Neverjeten odziv poslušalcev, glasno petje in prava fešta 

Zlatko Pejaković je letos postal del ene izmed najbolj legendarnih postav vrhunskih glasbenikov, s katerimi radio Aktual vsako leto znova navdušuje svoje poslušalce na vedno znova razprodanih spektaklih. 

Nedvomno gre za glasbenika, ki se ga drži sloves žive legende, ki je strasten in prodoren v svojem petju. Ima posebno prezenco, močan vokal in izraža posebno prijetnost ter domačnost. 

Njegove uspešnice ''A ja sam negdje rujno vino pio'', ''Nećemo noćas doma'', ''Ako odem prijatelji'' in še mnoge druge, vas bodo zagotovo navdušile - prav toliko, kot so včeraj navdušile tudi Deana in Anito, ki sta legendo gostila v studiu. ''Njegova karizma ... to je nekaj neverjetnega in nedoživetega,'' je po gostovanju navdušeno priznal Dean, Anita pa je dodala, da je radio Aktual imel priložnost gostovati pravo legendo.

Ni pa zanemarljivo omeniti, da so tudi družbena omrežja praktično ponorela ob poslušanju njegovega gostovanja. Poslušalci radia Aktual so navdušeno spremljali njihov pogovor in soglasno zagotavljali, da se zagotovo snidejo 6. decembra 2019 v ljubljanskih Stožicah. Mimogrede, na voljo je še nekaj najcenejših vstopnic, ki si jih lahko zagotovite na Eventimu, Petrolu in spletnem portalu Mynight.si

To je ljubezen do glasbe, ki smo jo občutili skozi zvočnik 

Ni zanemarljivo omeniti, da je Zlatko glasno prepeval, ko sta Dean in Anita zavrtela eno izmed njemu najljubših uspešnic z naslovom ''A ja sam negdje rujno vino pio''.

Zlatko Pejaković.jpg

Njegova ljubezen do glasbe je neverjetna in celo nalezljiva. ''Zagotavljam vam, da se bodo Stožice v petek, 6. decembra, ko bomo skupaj stopili na oder Aktualovega 12. rojstnega dne, tresle, tresle in še enkrat tresle,'' je zaupal poslušalcem in dodal, da že komaj čaka ta neverjetni večer, ki je pred njimi. 

Kaj je po gostovanju sporočil poslušalcem radia Aktual pa lahko preverite spodaj >>>