premk1 Svet24.si

Francki se mož oglaša z drugega sveta

škorpijon, linz Svet24.si

Škorpijona prinesla z dopusta na Hrvaškem?

sds, janez janša, Necenzurirano

Demontaža druge republike #kolumna

golob jansa bobo Reporter.si

Kako Janša Goloba blati pred Evropo - in kako ...

imgonline-com-ua-twotoone-49R0E54WwN2Z3bU Ekipa24.si

To lahko samo Hojs! Odziv na epsko zmago nad ...

miša-molk Njena.si

Miša Molk o pokojnem očetu hčere Ule Furlan

delius-barisic Ekipa24.si

Konec dvomov! Iz Olimpije prišlo sporočilo, ki ...

Danes

28°

Nedelja
Clear throughout the day.

15° / 32°

Ponedeljek
Clear throughout the day.

17° / 34°

Torek
Light rain in the morning.

18° / 27°

Sreda
Mostly cloudy throughout the day.

16° / 28°

Četrtek
Rain in the evening and overnight.

16° / 26°

Petek
Possible light rain in the morning.

14° / 26°

Razpis za denarno pomoč študentom v stiski
Za letovanje v Savudriji še prosta mesta
Med počitnicami rokodelski tabor v Oglarski deželi
Poletni oder v Trbovljah
Objavljen razpis za Zoisovo štipendijo
Razpisan natečaj za najboljše magistrsko delo
Razpis za denarno pomoč študentom v stiski
Za letovanje v Savudriji še prosta mesta
Med počitnicami rokodelski tabor v Oglarski deželi
Poletni oder v Trbovljah
Objavljen razpis za Zoisovo štipendijo
Razpisan natečaj za najboljše magistrsko delo
oglasno sporočilo

Osvojite svoj hrib in pomagajte otrokom na poletne počitnice

Osvojite svoj hrib in pomagajte otrokom na poletne počitnice
Osvoji svoj hrib s prijatelji
Generali

Družine, ki živijo v pomanjkanju, otroku težko zagotavljajo najboljšo oskrbo. Žal več kot 256 milijonov otrok po svetu do šestega leta starosti ne doseže svojega popolnega razvojnega potenciala. Ljubitelji hribov in gora boste lahko ponovno združili svoje moči in z osvajanjem vrhov pomagali pri zbiranju sredstev, s katerimi bo Generali otroke popeljal na poletne počitnice. Kako lahko pomagate? Od sobote, 28. maja, pa vse do nedelje, 12. junija, se skupaj z družino, sodelavci ali prijatelji povzpnite na hrib, ki vam je najljubši oziroma ki ga boste izbrali za svoj cilj.
Na vrhu naredite fotografijo in jo objavite na družabnih omrežjih. Na objavo pripišite, da ste vzpon namenili zbiranju sredstev za otroke Zveze prijateljev in mladine Ljubljana Moste-Polje, s ključniki #THSNinACTION #AktivnePočitniceZaSrečneOtroke #OsvojiSvojHribSPrijatelji. K sodelovanju povabite tudi vaše prijatelje in sodelavce.
Gibanje THSN (Gibanje The Human Safety Net) odraža zavezanost Generalija k ustvarjanju zdrave, odporne in trajnostne družbe, kjer se ljudje lahko razvijajo in uresničijo svoje potenciale. Lani so prvič izpeljali THSN izziv in omogočili štirim otrokom iz socialno ogroženih družin, da so preživeli nepozaben teden počitnic na Rogli, kar 20. pa so s poletnimi potrebščinami napolnili potovalne torbe in jim s tem polepšali poletne dni. Zbiranju pomoči za otroke se je pridružilo več kot 550 prostovoljcev in udeležencev THSN izziva.
Pomagate lahko tudi s poslanim SMS-om na številko 1919 s pripisom THSN, s čimer boste prispevali 1 evro, s pošiljanjem ključne besede THSN5 pa boste prispevali 5 evrov. Odločite se lahko tudi za nakazilo na transakcijski račun Zveze prijateljev in mladine Ljubljana Moste-Polje SI56 3300 0000 1303 865, ki je odprt pri Addiko banki. Kot namen pripišete »Aktivne počitnice za srečne otroke« s kodo namena CHAR.
Sledite izzivu na Instagramu in FacebookuGENERALI, d. d. je v Sloveniji prisotna od leta 1997 in letos obeležuje 25-letnico uspešnega poslovanja. Je vodilna mednarodna zavarovalnica v Sloveniji in del Skupine Generali. Skupina Generali je eden največjih svetovnih ponudnikov zavarovanj in upravljanja premoženja. Ustanovljena je bila leta 1831, prisotna je v 50 državah sveta, s skupnim prihodkom od premij, ki je leta 2021 obsegal 75,8 milijard evrov. S skoraj 72.000 zaposlenimi po vsem svetu in 67 milijoni strank ima Skupina vodilni položaj v Evropi in vedno bolj pomembno pozicijo na trgih Azije in Latinske Amerike. V Avstriji, Srednji in Vzhodni Evropi deluje Skupina preko svoje regionalne pisarne v Pragi. V 12 državah je ena izmed treh glavnih zavarovalnic. Generalijeva ambicija je postati vseživljenjski partner svojim strankam, ki ob skrbi za trajnostno poslovanje ponuja inovativne in prilagojene rešitve v edinstveni distribucijski mreži.

Značke: generali, humanitarno