Denis Toplak Odkrito.si

Bo Denis Toplak odpotoval v tople kraje?

blaz svab 2 Svet24.si

Blaž Švab naredil konec ugibanjem

duhovna Petisvet.si

Karma je dela svoje, a to, kar bo še naredila ...

janez zimmermann Svet24.si

Žilni kirurg Zimmermann očita novinarki Carlovi,...

KMETIJA (3) Svet24.si

Zmagovalec Franko: Nimam besed. Živim za take ...

Skrivna gostja Nina Donelli in +íopek iz Ple¦Źnikove cvetli¦Źarne Njena.si

Nina Donelli zapustila hrvaškega zvezdnika?

aneta kmetija Njena.si

Aneta na preobrazbi: Od kmetice do modne lepotice

Danes
Mostly cloudy throughout the day.

-8° /

Nedelja
Light snow (< 1 cm.) in the morning.

-3° /

Ponedeljek
Clear throughout the day.

-5° /

Torek
Mostly cloudy throughout the day.

-4° /

Sreda
Snow (2–5 cm.) overnight.

-4° /

Četrtek
Foggy in the morning.

-3° /

Petek
Mostly cloudy throughout the day.

-4° /

Prevzemna ponudba za preostanek delnic TKI Hrastnik
Nova oskrbnica na Kumu je ...
Glasujte za svojega favorita!
V Steklarni iščejo strokovnega sodelavca
Stožice pokale po šivih, obiskovalci pa so se zabavali še pozno v noč
Poslednja turneja vrhunskega tenorja
Prevzemna ponudba za preostanek delnic TKI Hrastnik
Nova oskrbnica na Kumu je ...
Glasujte za svojega favorita!
V Steklarni iščejo strokovnega sodelavca
Stožice pokale po šivih, obiskovalci pa so se zabavali še pozno v noč
Poslednja turneja vrhunskega tenorja
Povabila
ek

Thermana zaključila prvo fazo prenove v hotelu Zdravilišče Laško.

Thermana zaključila prvo fazo prenove v hotelu Zdravilišče Laško.

Thermana zaključila prvo fazo prenove v hotelu Zdravilišče Laško. Laško v finalu izbora za izvedbo svetovnega prvenstva v namiznem tenisu za športnike invalide.

Te dni družba Thermana d. d. zaključuje prvo fazo prenov v hotelu Zdravilišče Laško. Prenovljeno je 1. in 2. nadstropje hotela Zdraviliški dom. V drugem nadstropju smo pridobili 24 prenovljenih sob, ki so v prvi vrsti namenjene vsem, ki potrebujejo več udobja zaradi omejitev v gibanju in različnih zdravstvenih težav. Z investicijo je celoten objekt Zdraviliškega doma pridobil tudi novo vodovodno omrežje.

Obnovljene sobe so zasnovane brez ovir, kopalnice so povsem prilagojene osebam s težavami pri gibanju. Sobe so prijetno in moderno zasnovane v slogu hotelske sobe kategorije 4 zvezdic. Namenjene so gostom, ki prihajajo na zdraviliško zdravljenje, obnovitveno rehabilitacijo ali na zdraviliške programe in oddih.

Prenovljenih 24 sob je odlično ustrezalo potrebam igralcev, ki so se udeležili turnirja Thermana Open v namiznem tenisu za invalide. Na turnirju, ki je svoja vrata včeraj zaprl, je nastopilo preko 320 športnikov iz 41 držav celega sveta, obračune v posamični in ekipni konkurenci pa je sodilo 78 sodnikov.

„Neizmerno cenimo, da se k nam na namiznoteniški mednarodni turnir že 14 vračajo športniki invalidi v takšnem številu in z nami soustvarijo športne presežke. V tem letu se bomo namiznoteniški športniki invalidi družili še enkrat, in sicer na prestižnem namiznoteniškem dogodku za športnike invalide na evropskem prvenstvu. Prva organizacija evropskega prvenstva je bila naši zvezi zaupanja že pred 10 leti. Tudi tokrat bomo poskušali opravičiti vaše zaupanje in letvico kvalitetne organizacije dvigniti še na višjo raven,“ razmišlja Damijan Lazar, predsednik Zveze za šport invalidov Slovenije - Paraolimpijski komite.

"Z namiznim tenisom za invalide smo v Thermani povezani že 14 let. V letošnjem letu poleg mednarodnega prvenstva gostimo še evropsko prvenstvo. V teh dneh smo imeli na obisku komisijo za izbor gostitelja svetovnega prvenstva v prihodnjem letu. Slovenija se je z Laškim poleg Danske uvrstila v najožji izbor. Ponosna sem, da sem del zgodbe že od prvega prvenstva v letu 2004 in da je družba Thermana odigrala pomembno vlogo te uspešne zgodbe, ki dviguje raven namiznega tenisa za športnike invalide. Naša prednost je vsekakor pristen, iskren in profesionalen odnos vseh vpletenih pri organizaciji in izvedbi tega dogodka - organizatorja, zaposlenih v Thermani in lokalnega okolja. To bo zagotovo pomemben dejavnik pri odločanju o izboru gostitelja svetovnega prvenstva v prihodnjem letu," ob tem dodaja Mojca Leskovar, članica uprave družbe Thermana, d. d.

Družba Thermana se sicer intenzivno pripravlja na drugo fazo prenov. Takoj po zaključku prvenstva v namiznem tenisu za invalide, to je 10. maja, pričnemo s prenovo 5. nadstropja hotela Vrelec v Zdravilišču Laško, kjer bomo uredili 22 prijetnih in modernih sob kategorije 4 zvezdic, komfortno urejenih za vse, ki prihajajo v Laško po zdravje. S prenovo bomo zaključili do poletnih počitnic in festivala Pivo&Cvetje, ko bodo naše hotelske kapacitete ponovno 100% zasedene.