tic Odkrito.si

Pretresljivo: Čakal sem Tiča, a ga ni bilo

horoskop-2 Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 24. junija

natalija_gros1 Svet24.si

Natalija Gros pušča preteklost za seboj

nemški navijač Svet24.si

"Žalostna" igra Nemcev ali "kriminalno" ...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

katastrofa Petisvet

Skrivnostna opozorila - kaj nas čaka?

dragic Njena.si

Goran Dragić pokazal drugačno fotografijo

Danes
Light rain in the morning.

12° / 20°

Ponedeljek
Partly cloudy in the afternoon.

10° / 25°

Torek
Partly cloudy starting in the afternoon, continuing until evening.

11° / 25°

Sreda
Mostly cloudy starting in the afternoon.

11° / 22°

Četrtek
Mostly cloudy throughout the day.

13° / 28°

Petek
Light rain in the afternoon.

13° / 25°

Sobota
Partly cloudy in the afternoon.

14° / 27°

Splavarjenje 2018: cel vikend nore zabave!
V trboveljskem kinu bodo nagrajevali
Potrebujejo okrog 30 prostovoljcev
Maja manj brezposelnih tudi pri nas
Global wellness day v Thermani Laško
Prekinjena dobava pitne vode v delu Hrastnika
Splavarjenje 2018: cel vikend nore zabave!
V trboveljskem kinu bodo nagrajevali
Potrebujejo okrog 30 prostovoljcev
Maja manj brezposelnih tudi pri nas
Global wellness day v Thermani Laško
Prekinjena dobava pitne vode v delu Hrastnika
Povabila
ek

Thermana zaključila prvo fazo prenove v hotelu Zdravilišče Laško.

Thermana zaključila prvo fazo prenove v hotelu Zdravilišče Laško.

Thermana zaključila prvo fazo prenove v hotelu Zdravilišče Laško. Laško v finalu izbora za izvedbo svetovnega prvenstva v namiznem tenisu za športnike invalide.

Te dni družba Thermana d. d. zaključuje prvo fazo prenov v hotelu Zdravilišče Laško. Prenovljeno je 1. in 2. nadstropje hotela Zdraviliški dom. V drugem nadstropju smo pridobili 24 prenovljenih sob, ki so v prvi vrsti namenjene vsem, ki potrebujejo več udobja zaradi omejitev v gibanju in različnih zdravstvenih težav. Z investicijo je celoten objekt Zdraviliškega doma pridobil tudi novo vodovodno omrežje.

Obnovljene sobe so zasnovane brez ovir, kopalnice so povsem prilagojene osebam s težavami pri gibanju. Sobe so prijetno in moderno zasnovane v slogu hotelske sobe kategorije 4 zvezdic. Namenjene so gostom, ki prihajajo na zdraviliško zdravljenje, obnovitveno rehabilitacijo ali na zdraviliške programe in oddih.

Prenovljenih 24 sob je odlično ustrezalo potrebam igralcev, ki so se udeležili turnirja Thermana Open v namiznem tenisu za invalide. Na turnirju, ki je svoja vrata včeraj zaprl, je nastopilo preko 320 športnikov iz 41 držav celega sveta, obračune v posamični in ekipni konkurenci pa je sodilo 78 sodnikov.

„Neizmerno cenimo, da se k nam na namiznoteniški mednarodni turnir že 14 vračajo športniki invalidi v takšnem številu in z nami soustvarijo športne presežke. V tem letu se bomo namiznoteniški športniki invalidi družili še enkrat, in sicer na prestižnem namiznoteniškem dogodku za športnike invalide na evropskem prvenstvu. Prva organizacija evropskega prvenstva je bila naši zvezi zaupanja že pred 10 leti. Tudi tokrat bomo poskušali opravičiti vaše zaupanje in letvico kvalitetne organizacije dvigniti še na višjo raven,“ razmišlja Damijan Lazar, predsednik Zveze za šport invalidov Slovenije - Paraolimpijski komite.

"Z namiznim tenisom za invalide smo v Thermani povezani že 14 let. V letošnjem letu poleg mednarodnega prvenstva gostimo še evropsko prvenstvo. V teh dneh smo imeli na obisku komisijo za izbor gostitelja svetovnega prvenstva v prihodnjem letu. Slovenija se je z Laškim poleg Danske uvrstila v najožji izbor. Ponosna sem, da sem del zgodbe že od prvega prvenstva v letu 2004 in da je družba Thermana odigrala pomembno vlogo te uspešne zgodbe, ki dviguje raven namiznega tenisa za športnike invalide. Naša prednost je vsekakor pristen, iskren in profesionalen odnos vseh vpletenih pri organizaciji in izvedbi tega dogodka - organizatorja, zaposlenih v Thermani in lokalnega okolja. To bo zagotovo pomemben dejavnik pri odločanju o izboru gostitelja svetovnega prvenstva v prihodnjem letu," ob tem dodaja Mojca Leskovar, članica uprave družbe Thermana, d. d.

Družba Thermana se sicer intenzivno pripravlja na drugo fazo prenov. Takoj po zaključku prvenstva v namiznem tenisu za invalide, to je 10. maja, pričnemo s prenovo 5. nadstropja hotela Vrelec v Zdravilišču Laško, kjer bomo uredili 22 prijetnih in modernih sob kategorije 4 zvezdic, komfortno urejenih za vse, ki prihajajo v Laško po zdravje. S prenovo bomo zaključili do poletnih počitnic in festivala Pivo&Cvetje, ko bodo naše hotelske kapacitete ponovno 100% zasedene.