franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Danes

19°

Ponedeljek
Pretežno jasno

5° / 25°

Torek
Pretežno jasno

9° / 25°

Sreda
Pretežno oblačno

9° / 22°

Četrtek
Dež

11° / 19°

Petek
Rahel dež

10° / 16°

Sobota
Rahel dež

8° / 17°

Do cvetoče oaze na balkonu
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Nov zobozdravnik junija
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
"Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness"
VOLITVE EU 2024
Do cvetoče oaze na balkonu
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Nov zobozdravnik junija
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
"Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness"
VOLITVE EU 2024
Novice
Oglasno sporočilo

Brez skrbi v zimske dni

Brez skrbi v zimske dni
Nagradna igra
k.e.

Na Radiu Aktual Kum bomo pred zimo poskrbeli za vaše jeklene konjičke.

Od 15. novembra je potrebno, da je vaš avto opremljen z zimskimi pnevmatikami, ne glede na to, ali sneži ali ne. Ste že poskrbeli za to? Mi vam ponujamo rešitev! Namesto čakanja na zadnji dan, bomo na Radiu Aktual Kum od 3. do 12. novembra vsak dan podelili nagrado, ki bo vašemu avtu prišla še kako prav.

Kako sodelovati?

Če želite sodelovati v nagradni igri, morate poslati SMS na številko 041 30 30 70, ko zaslišite določen zvok. V SMS vnesite ime dnevnega pokrovitelja, ki ga bomo vsak dan predvajali na naši radijski postaji.

Za jeklenega konjička bo poskrbelo 9 pokroviteljev

Za varno vožnjo je ključnega pomena, da je vaš avto dobro vzdrževan. Za vse, kar potrebujete za vaš avto - od servisa, pnevmatik, čiščenja in ostalega - je pomembno, da imate zanesljivega partnerja. Prepričani smo, da bodo naši pokrovitelji odlično poskrbeli za vaša vozila.

SERVIS KBM
Njihova vulkanizerska delavnica je opremljena z najsodobnejšo vulkanizersko opremo; da delo poteka nemoteno, imajo na voljo 5 montažnih linij. Poleg vulkanizerstva in avtoservisne dejavnosti strankam ponujajo avtooptiko, servis avto klime, čiščenja vozil, vleko vozil in luksuzne prevoze oseb.

Ž.B.Ž. DETAILING - ZORAN BAGARA
Pravi naslov za nego vozil in vulkanizerske storitve.

AVTOSERVIS JEREB
Skrbijo za servisno vzdrževanje vozil, cenitev škod in nudijo storitve avtokleparstva, avtoličarstva ter vulkanizerstva.

Avtohiša Kržišnik Zagorje
Njihova sodobna oprema in specializirani strokovnjaki lahko ponudijo storitve iz praktično vseh dejavnosti avtomobilizma. Poleg pooblaščene prodaje novih vozil ter dodatne opreme in servisiranja znamk Mazda in Suzuki, ponujajo tudi prodajo rabljenih vozil, vsa avtokleparska in ličarska dela (za vse znamke vozil), servisiranje vozil (za vse znamke vozil), izposojo vozil, vleko vozil, pneumatik center s hrambo gum.

Avtoservis Grm Litija
Mlad, a izkušen tim svojo uspešno zgodbo ustvarja že vse od leta 2013. So strokovnjaki na področju montaže pnevmatik, servisiranju osebnih, tovornih in gospodarskih vozil. Prav tako vam nudimo strokovno čiščenje DPF fltrov, polnjenje klimatskih naprav, kleparska dela in popravila ter obnovo podvozij.

Avtooptika d.o.o. Ločica ob Savinji
Pri njih je vse na enem mestu. Ponujajo storitve vulkanizacije za menjavo in premontažo pnevmatik, z avtooptiko poskrbijo za nastavitev podvozja in varno vožnjo in še za klimo poskrbijo. To vam pregledajo ter napolnijo. Radi poskrbijo za vaš avto, da bo vožnja varna in prijetna, kamorkoli vas vodi pot.

Servis Gričar 
V avtoservisu Gričar vam nudijo celovito paleto storitev za vaše vozilo. Na štirih servisnih linijah opravljamo kvalitetno menjavo gum. Sodelujejo z največjimi proizvajalci pnevmatik. Pri njih lahko kupite pnevmatike in platišča različnih proizvajalcev po ugodnih cenah. Servisirajo vozila vseh znamk, opravljajo optične nastavitve podvozja, s pomočjo različnih diagnostičnih naprav odpravljajo napake na vozilu.

Sandi Zidar s.p. Izlake
Majhno družinsko podjetje iz Kostrevnice, ki deluje že 11 let. Najdete jih v samem središču Slovenije. Sodelujejo tudi z večino zavarovalnic. So pogodbeni servis za Generali Group in Sava, Triglav Zavarovalnica. Nudijo vam tudi cenitev. Pri njih lahko uredite vse na enem mestu-od cenitve do popravila.

Avto center Celeia
Podjetje AVTO CENTER CELEIA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1995. Skupaj z njihovo poslovno enoto Avtohišo JAKOPEC je območje delovanja celotni del Šaleške in Savinjske doline, Koroške in širše Celjske regije. Kupcu omogočijo nakup pod ugodnimi plačilnimi pogoji in poslujejo po načelu "zadovoljen kupec - naš uspeh". Prizadevajo si, da bi vam bila nakup in vožnja z njihovimi vozili v veselje in zadovoljstvo.