benjamin-netanjahu Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Danes

Petek
Delno oblačno

1° / 14°

Sobota
Dež

3° / 11°

Nedelja
Pretežno oblačno

3° / 12°

Ponedeljek
Delno oblačno

1° / 13°

Torek
Rahel dež

3° / 11°

Sreda
Dež

5° / 12°

Doživite poletje s Kumom in Lisco!
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024
Igriva eleganca in malčkom prijazna svečana oblačila
Doživite poletje s Kumom in Lisco!
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024
Igriva eleganca in malčkom prijazna svečana oblačila
Novice
K.E.

Sobota na Hi festivalu namenjena družinam

Sobota na Hi festivalu namenjena družinam
Hi festival
Hi festival

Tudi bodo obiskovalci na Hï festivalu uživali na že 4. Knapovska kuhna s kuharskimi mojstri in tradicionalnimi zasavskimi jedmi, otroške delavnice in poslikava obraza z bodočimi učiteljicami, športne aktivnosti za otroke, napihljivi grad, sladkorna pena, sladoled in še in še! Vse aktivnosti bodo skoncentrirane na eni lokaciji, tako da se boste med tem, ko se otroci zabavajo, vi brezskrbno najedli in popili pijačo s sorodniki in prijatelji.

Petkovo dnevno dogajanje bo športno obarvano Nogomet, paintball, košarka, ročni nogomet, ping pong, kateri je tvoj najljubši šport?

Na Hï festival s šotorom

Ustvarite svojo festivalsko izkušnja varno in nepozabno s kampiranjem v urejenem kampu Hï Village. V kampu, s kapaciteto 400 obiskovalcev se bodo skozi celoten dan odvijale najrazličnejše športne in zabavne aktivnosti. Vsak dan se bo izvedla tematska zabava z DJ-ji in animatorji. Za brezskrbno doživetje pa vam bo na voljo tudi trgovinca, cona za počitek in regeneracijo ter celo makeup in frizerski salon. 

In kaj bomo lahko videli?

Dan 1 - petek, 9. avgust 2019 New Vision Arena:​ komercialna radijska glasba z velikih festivalov, s svetovnimi DJ zvezdami: Plastik Funk​ (Nemčija), ​Furious Stylez​ (Združene države Amerike - Las Vegas), ​Joe2Shine (Hrvaška), najbolj priznana slovenska DJ-ja ​Mike Vale​ in ​Clay Clemens​ ter seveda domačin in mednarodno priznan producent glasbe ​Stanny Abram​.

Oder artistov Bass Fighters Trenutno najbolj prodoren tim slovenskih artistov, ki svojo pot utjuje z izobraževanjem občinstva z malenkost bolj alternativnim, a energičnim žanrom elektronske glasbe - “Drum ‘n’ Bass”, ki se dobesedno prevede v slovenščino “boben in bas”. Hiter tempo glasbe, izjemna scenografija in efekti bodo pričarali edinstveno doživetje za prav vsakega obiskovalca Hï Festivala.

Dan 2 - sobota, 10. avgust 2019 Na glavnem odru:​ spektakel mini Woodstocka in podoživitev svetovno znanega benda ​Queen z najboljšo tribute skupino v Evropi, ki vas bo prepričala, da je na odru res pravi ​Freddie Mercury​. Queen Real Tribute ohranja spomine na legende že od leta 2006, od takrat pa so imeli turneje po celotni Evropi, Braziliji in povsod vmes. Vredno je izpostaviti njihov največji koncert v Beogradu, kjer je stadion napolnila 60.000 glava množica, brazilski oboževalci pa so jih celo proglasili za najboljši Queen tribute band na svetu! Za njimi si bodo častno delili oder domačini ​Red Five Point Star​. S svojim izvirnim zvokom - mešanico punk rocka, skaja in surfa, že od leta 1998 prepričujejo oboževalce v domačih dolinah in po svetu.

Oder Stanny Abram in prijatelji V sklopu drugega odra bo domačin in legenda slovenske disco in elektronske glasbe Stanny Abram povabil svoje najboljše DJ prijatelje in vam skupaj z njimi predstavil vokalno house glasbo s koreninami iz osemdesetih, ki se bo tekom večera prelevila v bolj minimalistične in trše ritme, ki izhajajo iz starega industrijskega Berlina.