Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Danes

Sobota
Rahel dež

3° / 13°

Nedelja
Pretežno oblačno

1° / 14°

Ponedeljek
Pretežno oblačno

1° / 12°

Torek
Oblačno

4° /

Sreda
Rahel dež

4° / 12°

Četrtek
Rahel dež

2° / 13°

Doživite poletje s Kumom in Lisco!
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024
Igriva eleganca in malčkom prijazna svečana oblačila
Doživite poletje s Kumom in Lisco!
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024
Igriva eleganca in malčkom prijazna svečana oblačila
Novice
Tjaša Remškar

Stožice pokale po šivih, obiskovalci pa so se zabavali še pozno v noč

Stožice pokale po šivih, obiskovalci pa so se zabavali še pozno v noč
Pogled na polne Stožice.
T.L.

Ena izmed najbolj poslušanih radijskih postaj pri nas – radio Aktual, je letos obeležila laskavo, že 11. obletnico delovanja. Da bi 'svoj' rojstni dan praznovali v velikem slogu, so Aktualovci tako kot že pretekla leta, priredili veliki glasbeno scenski spektakel – Aktualov 11. rojstni dan!

Včeraj so ljubljanske Stožice pokale po šivih. V dvorani se je zbralo več kot 12.000 ljubiteljev slovenske in hrvaške glasbe, ki so se v družbi skupine Kingston, Klape Rišpet, Nine Badrić, Željka Bebka, Nede Ukraden in vročih skritih gostov presenečenja, zabavali pozno v noč in skupaj z ekipo Radia Aktual proslavljali Aktualov rojstni dan. Pridružil se jim je tudi ljubljanski župan Zoran Janković, ki je pred koncertom nagovoril zbrano množico ljudi.

Veliko praznovanje se je začelo že v popoldanskih urah, ko sta prve zabave željne obiskovalce kar pred Stožicami razgrela Dean on the Mike in Anita Gošte z Aktualovo Galamo, vse dokler se dogajanje ni preselilo v dvorano, kjer sta za noro vzdušje skrbela Aktualov voditelj Klemen Bunderla in njegov sovoditelj – ljubljenec občinstva, maskota Aktualko.

Prvi so na oder stopili fantje iz skupine Kingston, ki so s svojimi legendarnimi uspešnicami dodobra razgreli zbrane obiskovalce. Za prvo presenečenje večera je poskrbela Klapa Rišpet, ki je na oder povabila mlado slovensko pevko Ulo Ložar, s katero so nas navdušili že tri leta nazaj, na Aktualovem dnevu žena 2015. Skupaj so poskrbeli za čustven nastop, ki je marsikomu orosil oči.

Čustveno vzdušje je pričarala tudi Nina Badrić, ki je z uspešnicama Dani i godine ter novim singlom Rekao si, popolnoma navdušila tako zbrana dekleta, kot tudi fante. Za drugo presenečenje večera je poskrbel drugi skriti gost, ki mu mnogi pravijo prvi tenor Dalmacije. Marko Škugor je skupaj s Klemnom Bunderlo in zbranimi obiskovalci, radiu Aktual zapel vse najboljše, ob tem pa je na oder prišla prava poslastica. Aktualovi mornarji in mornarke so ob tem na veliki oder namreč prinesli ogromno torto, s katero so se v nadaljevanju sladkali obiskovalci pred odrom in po dvorani.

Za nekoliko drugačno, a nič manj atraktivno presenečenje so poskrbeli v Tehničnih pregledih Avto Krka, ki so trem srečnežem podarili brezplačne tehnične preglede za naslednjih 10 LET!

Glasno petje je odmevalo tudi ob nastopih Željka Bebka in Nede Ukraden, ki ju je občinstvo pozdravilo z glasnim vzlikanjem.

Veliko presenečenje večera so prav zagotovo bili tudi preostali gostje presenečenja. Obiskovalci so bili ob prihodu Ines Erbus, Nine Donelli, Domna Kumera, skupine Tequila in Tilna Lotriča, popolnoma navdušeni, še bolj pa jih je navdušil konec njihovega nastopa, ko so skupaj zapeli uspešnico decembrskih dni – Belo snežinko.

Zadovoljni obiskovalci in ekipa Aktualovcev je ob koncu praznovanja zagotovila, da se znova srečajo prihodnje leto in poskrbijo za še večje in še bolj odmevno praznovanje, kot je bilo letošnje, obenem pa so napovedali posebno presenečenje, ki ga bodo poslušalcem radia Aktual razkrili že v PONEDELJEK.

Dogodek so omogočili Tehnični pregledi Avto Krka, Phillips, Mesarstvo Herga in Jeruzalem Ormož.

Več utrinkov pa v spodnji galeriji >>>