Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Danes

14°

Sobota
Dež

3° / 11°

Nedelja
Pretežno oblačno

2° / 13°

Ponedeljek
Delno oblačno

1° / 12°

Torek
Rahel dež

3° / 11°

Sreda
Dež

5° / 11°

Četrtek
Rahel dež

3° / 13°

Doživite poletje s Kumom in Lisco!
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024
Igriva eleganca in malčkom prijazna svečana oblačila
Doživite poletje s Kumom in Lisco!
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024
Igriva eleganca in malčkom prijazna svečana oblačila
Novice
ZLHT

Glasujte za svojega favorita!

Glasujte za svojega favorita!
Prostovoljec leta 2018.
ZLHT

Od ponedeljka, 12.11.2018, do nedelje, 25.11.2018, lahko glasujete za tiste prostovoljke ali prostovoljce, ki si po vašem mnenju zaslužijo naziv Prostovoljec leta 2018 in za tiste organizacije, ki po vašem mnenju najuspešnejše širijo vrednote prostovoljstva v regiji.

Na ZLHT – Regionalnem centru NVO so dne 12.10.2018 objavili javni natečaj za izbor najzaslužnejših prostovoljcev in prostovoljskih organizacij iz zasavske regije. V četrtek, 8.11.2018, je zasedala strokovna komisija, ki je na podlagi prejetih predlogov pripravila ožji izbor desetih kandidatov in kandidatk ter desetih organizacij iz zasavske regije, ki se potegujejo za prejem priznanja Prostovoljec leta 2018 in Prostovoljska organizacija leta 2018.

Strokovno komisijo sestavljajo Blanka Šmid, vodja oddelka za družbene dejavnosti in gospodarstvo na Občini Zagorje ob Savi, Marjana Weilgoni Anžel, višja svetovalka za področje šolstva, športa in kulture na Občini Litija, Ljubo Zalezina, vodja oddelka za družbene dejavnosti in gospodarstvo na Občini Hrastnik, Mateja Camplin Tahirovič, mag., višja svetovalka za družbene dejavnosti na Občini Trbovlje in Mateja Slapnik iz organizacije Slovenska Filantropija – Združenje za promocijo Prostovoljstva.

V ožji izbor desetih posameznikov in posameznic, ki se potegujejo za prejem priznanja Prostovoljec leta 2018 je strokovna komisija uvrstila naslednje kandidate: Boris Gorenc (Zagorje ob Savi), Evgen Malis (Litija), Helena Odlazek (Zagorje ob Savi), Jani Janez Majes (Zagorje ob Savi), Jerica Laznik (Hrastnik), Joža Ocepek (Litija), Jožica Brečko (Hrastnik), Ladislava Medvešek (Trbovlje), Mirko Plaznik (Litija) in Slavi Gala (Trbovlje).

Vabljeni, da oddate svoje glasove za tistega kandidata ali kandidatko, ki si po vašem mnenju zasluži priznanje Prostovoljec leta 2018. Vaš glas oddajte do 25.11.2018.
TUKAJ lahko oddate svoj glas in preberete več o kandidatih.

V ožji izbor desetih organizacij iz zasavske regije, ki se potegujejo za prejem priznanja Prostovoljska organizacija leta 2018 je strokovna komisija uvrstila naslednjih deset organizacij: Dobrodelno društvo Fundacija Svečka (Zagorje ob Savi), Društvo prijateljev mladine Trbovlje (Trbovlje), Društvo tabornikov Rod Polde Eberl - Jamski Zagorje (Zagorje ob Savi), Društvo za preprečevanje osteoporoze Trbovlje (Trbovlje), Karate Klub Kensei (Litija), Kulturno društvo Podkum (Zagorje ob Savi), Kulturno umetniško društvo Jevnica (Litija), Medgeneracijsko glasbeno društvo Litija (Litija), Prostovoljno humanitarno društvo Humanitarka (Trbovlje), Šklab Klub zasavskih študentov (Zagorje ob Savi). 

Vabljeni, da oddate svoje glasove za tisto organizacijo, ki si po vašem mnenju zasluži priznanje Prostovoljska organizacija leta 2018. Vaš glas oddajte z elektronsko glasovnico ali obiščite spletno stran www.consulta.si

Po zaključenem glasovanju se bo strokovna komisija ponovno sestala in oblikovala izbor treh najzaslužnejših prostovoljcev in treh najzaslužnejših organizacij, ki bodo prejeli priznanja. Podelil jih bomo na zaključen dogodku, ki bo 4.12.2018, v Domu Svobode, v Trbovljah, med 18.00 in 20.00.