krizaj Odkrito.si

Bojan Križaj zapustil dom pri Tržiču: prestiž ...

evri Svet24.si

Upokojencem z zajamčeno pokojnino 410 evrov ...

žalostna punčka Petisvet.si

Mamica moja, mamica moja!

vročina Svet24.si

Grozijo dvig temperature zraka za šest stopinj ...

4 beatrice Svet24.si

Britanska princesa ujela hudo zaželenega ...

Priyanka Chopra, nick jonas Najstnica.si

Nick Jonas o bitki z boleznijo

Toni inoT Osebni arhiv9 Njena.si

inoT, ko ugasnejo kamere …

Danes
Mostly cloudy throughout the day.

-1° /

Sreda
Mostly cloudy throughout the day.

2° /

Četrtek
Mostly cloudy throughout the day.

2° /

Petek
Light rain until afternoon.

4° /

Sobota
Partly cloudy throughout the day.

5° /

Nedelja
Rain overnight.

5° / 10°

Ponedeljek
Rain in the morning.

5° /

Lokalne volitve 2018 - pravila
V Laškem Franc Zdolšek še štiri leta
Glasujte za svojega favorita!
Imate dobro idejo? Prijavite se na PVSP
Zapora ceste Trbovlje-Bevško!
Poslednja turneja vrhunskega tenorja
Lokalne volitve 2018 - pravila
V Laškem Franc Zdolšek še štiri leta
Glasujte za svojega favorita!
Imate dobro idejo? Prijavite se na PVSP
Zapora ceste Trbovlje-Bevško!
Poslednja turneja vrhunskega tenorja
Novice
Oglasno sporočilo

Abraham podjetja Malgaj

Abraham podjetja Malgaj
Tomaž Benko, Andrej Malgaj, Katarina Malgaj, Monika Malgaj in Franc Malgaj.
Barbara Reya

50-letnico podjetja Malgaj Trbovlje pozdravili tudi Oto Pestner, Rebeka Dremelj, Folk Idole, Orleki in Miha Deželak

"Ponosen sem, da v Trbovljah že toliko let pišemo kakovostno zgodbo. Nenehno učenje, trdo delo, zvestoba strankam in prava vizija so recept za uspeh. Naše pol stoletno sodelovanja s priznanima znamkama je dokaz, da so uspešne zgodbe mogoče tudi v manjših mestih," je o 50-letnici sodelovanja podjetja Malgaj Trbovlje s Volkswagnom in z Audijem povedal direktor skupine Malgaj, Andrej Malgaj.

Uspešno sodelovanje je ena od pomembnejših obletnic v 129-letni obrtno podjetniški tradiciji družine Malgaj. Dodal je še: "Podjetje Malgaj danes zaposluje 30 sodelavcev, letno proda skoraj 700 novih in rabljenih vozil in opravi 16.000 ur servisnih storitev. Celotna skupina Malgaj , ki se je razvila iz Matičnega podjetja Malgaj, pa zaposluje 92 sodelavcev, proda preko 3000 novih in rabljenih vozil, opravi 36.000 servisnih storitev in ustvari letne prihodke v višini 60 milijonov evrov. Res sem zadovoljen s tem, kar nam je skupaj uspelo."

Njihovo častitljivo obletnico so zaznamovali Rebeka Dremelj z bendom, Folk Idoli, Orleki, Oto Pestner, Miha Deželak, Tori Tango s plesalcema Aljo Ferme in Sašo Živanovićem ter Delavska godba Trbovlje.

V zahvalo vsem, ki jih že pol stoletja podpirajo na njihovi poti, so v podjetju Malgaj Trbovlje v Delavskem domu Trbovlje pripravili slavnostno akademijo, na kateri sta poleg direktorja Andreja Malgaja govorila tudi županja občine Trbovlje Jasna Gabrič in generalni direktor Porsche Slovenija Danilo Ferjančič.

Za glasbeno popestritev pa so poskrbeli Oto Pestner, skupina Orlek, Tori Tango s plesalcema Aljo Ferme in Sašom Živanovićem ter Delavska godba Trbovlje. Pred Delavskim domom je potekala tudi prireditev, vodil jo je Miha Deželak, udeležilo pa se jo je več kot 500 obiskovalcev.

Izvršni direktor podjetja Malgaj Trbovlje Tomaž Benko se je z obiskovalci pomeril v hitrostni menjavi pnevmatik, prireditev pa je vrhunec doživela s koncertom Rebeke Dremelj z bendom in nastopom Folk Idolov.

Pol stoletja sodelovanja s Volkswagnom in Audijem je ena od pomembnejših obletnic v 125-letni obrtno podjetniški tradiciji družine Malgaj. Podjetje Malgaj danes zastopa blagovne znamke Volkswagen in njihova gospodarska vozila, Škoda in servis za vozila Audi.

Predhodnik podjetja Malgaj Obrtna delavnica Franca Malgaja je bila sploh prva avtomehanična delavnica na območju nekdanje Jugoslavije, ki ji je tovarna Audi pred 50 leti podelila status pooblaščenega servisa za njihova vozila.