Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Danes

Četrtek
Dež

3° / 10°

Petek
Delno oblačno

1° / 16°

Sobota
Pretežno oblačno

3° / 17°

Nedelja
Pretežno oblačno

7° / 21°

Ponedeljek
Pretežno jasno

7° / 24°

Torek
Pretežno jasno

10° / 25°

Do cvetoče oaze na balkonu
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024
Igriva eleganca in malčkom prijazna svečana oblačila
Do cvetoče oaze na balkonu
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024
Igriva eleganca in malčkom prijazna svečana oblačila
Novice
Oglasno sporočilo

Abraham podjetja Malgaj

Abraham podjetja Malgaj
Tomaž Benko, Andrej Malgaj, Katarina Malgaj, Monika Malgaj in Franc Malgaj.
Barbara Reya

50-letnico podjetja Malgaj Trbovlje pozdravili tudi Oto Pestner, Rebeka Dremelj, Folk Idole, Orleki in Miha Deželak

"Ponosen sem, da v Trbovljah že toliko let pišemo kakovostno zgodbo. Nenehno učenje, trdo delo, zvestoba strankam in prava vizija so recept za uspeh. Naše pol stoletno sodelovanja s priznanima znamkama je dokaz, da so uspešne zgodbe mogoče tudi v manjših mestih," je o 50-letnici sodelovanja podjetja Malgaj Trbovlje s Volkswagnom in z Audijem povedal direktor skupine Malgaj, Andrej Malgaj.

Uspešno sodelovanje je ena od pomembnejših obletnic v 129-letni obrtno podjetniški tradiciji družine Malgaj. Dodal je še: "Podjetje Malgaj danes zaposluje 30 sodelavcev, letno proda skoraj 700 novih in rabljenih vozil in opravi 16.000 ur servisnih storitev. Celotna skupina Malgaj , ki se je razvila iz Matičnega podjetja Malgaj, pa zaposluje 92 sodelavcev, proda preko 3000 novih in rabljenih vozil, opravi 36.000 servisnih storitev in ustvari letne prihodke v višini 60 milijonov evrov. Res sem zadovoljen s tem, kar nam je skupaj uspelo."

Njihovo častitljivo obletnico so zaznamovali Rebeka Dremelj z bendom, Folk Idoli, Orleki, Oto Pestner, Miha Deželak, Tori Tango s plesalcema Aljo Ferme in Sašo Živanovićem ter Delavska godba Trbovlje.

V zahvalo vsem, ki jih že pol stoletja podpirajo na njihovi poti, so v podjetju Malgaj Trbovlje v Delavskem domu Trbovlje pripravili slavnostno akademijo, na kateri sta poleg direktorja Andreja Malgaja govorila tudi županja občine Trbovlje Jasna Gabrič in generalni direktor Porsche Slovenija Danilo Ferjančič.

Za glasbeno popestritev pa so poskrbeli Oto Pestner, skupina Orlek, Tori Tango s plesalcema Aljo Ferme in Sašom Živanovićem ter Delavska godba Trbovlje. Pred Delavskim domom je potekala tudi prireditev, vodil jo je Miha Deželak, udeležilo pa se jo je več kot 500 obiskovalcev.

Izvršni direktor podjetja Malgaj Trbovlje Tomaž Benko se je z obiskovalci pomeril v hitrostni menjavi pnevmatik, prireditev pa je vrhunec doživela s koncertom Rebeke Dremelj z bendom in nastopom Folk Idolov.

Pol stoletja sodelovanja s Volkswagnom in Audijem je ena od pomembnejših obletnic v 125-letni obrtno podjetniški tradiciji družine Malgaj. Podjetje Malgaj danes zastopa blagovne znamke Volkswagen in njihova gospodarska vozila, Škoda in servis za vozila Audi.

Predhodnik podjetja Malgaj Obrtna delavnica Franca Malgaja je bila sploh prva avtomehanična delavnica na območju nekdanje Jugoslavije, ki ji je tovarna Audi pred 50 leti podelila status pooblaščenega servisa za njihova vozila.