gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Danes

Petek
Pretežno oblačno

2° / 16°

Sobota
Delno oblačno

4° / 17°

Nedelja
Pretežno oblačno

5° / 22°

Ponedeljek
Delno oblačno

7° / 25°

Torek
Pretežno jasno

10° / 25°

Sreda
Ni podatka

10° / 22°

Do cvetoče oaze na balkonu
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
"Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness"
VOLITVE EU 2024
Do cvetoče oaze na balkonu
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
"Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness"
VOLITVE EU 2024
Novice
K.E.

Pestri praznični dnevi za policiste

Pestri praznični dnevi za policiste
Arhiv Svet24

Trboveljski policisti so že v petek intervenirali v Trbovljah, kjer se je 63-letna Trboveljčanka nedostojno vedla, zaradi česar ji bo izdana globa, nato pa so v večernem času posredovali na avtobusni postaji na Trgu revolucije v Trbovljah, kjer je 67-letni občanki neznani moški poskušal ukrasti denarnico. Za neznancem še zbirajo obvestila. Na parkirišču v Trbovljah je neznani voznik trčil v parkiran avto in s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika ali policijo. Za voznikom še zbirajo obvestila.

36-letna občanka je policiste obvestila o izgubi denarnice. 29-letnica, pa je preglasno poslušala glasbo, zato so ji potrkali na vrata. V nočnem času je 25-letnica prijavila, da jo je napadel partner. Policisti so ugotovili, da se je zlagala, zato so ji izdali globo. 20-letna občanka je prijavila,da ji je neznanec v nočnem času v gostinskem lokalu v Trbovljah odtujil mobilni telefon in jo s tem oškodoval za 300 evrov. 

Intervenirali so tudi v torek,ko je 46-letni občan v sporu udaril 67-letnico. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper njega izven ustrezen ukrep. Neznanec pa je na parkirišču v Trbovljah pristopil do parkiranega osebnega avtomobila in z neznanim predmetom poškodoval lak na vozilu ter s tem lastnika oškodoval za 400 evrov.

Hrastniški policisti so intervenirali v gostinskem lokalu, kjer naj bi se sprli ženski. Obveščeni so bilio poskusu vloma v stanovanjsko hišo in o sporu med občanoma zaradi drv. Policisti so oba opozorili. Poklicali so jih tudi zaradi glasne glasbe. Policisti so kršiteljici izdali plačilni nalog, prav tako pa so policisti izdali plačilni nalog osebi, ki se je ves čas postopka vmešavala v postopek policistov, ter jih žalila. Naslednji dan so se spet odpravili na intervencijo v isto stanovanje in zoper eno osebo odredili pridržanje, zaradi kršitve javnega reda in miru, ter neupoštevanja ukazov policistov.

Zagorski policisti so bili napoteni v Bevško, kjer je sosed žalil sosedo. Po vseh zbranih obvestilih bo kršitelju izdan plačilni nalog. V Kisovcu pri Mercatorju je občan našel na bankomatu gotovino v vrednosti 70 evrov. Gotovina se hrani na PP Zagorje ob Savi.

Policijo je občanka Zagorja ob Savi obvestila, da sosed nad njo oziroma njenim stanovanjem ropota, hrup pa jo moti. Na kraju ni bilo ugotovljene kršitve. Zaradi glasne glasbe pa so morali posredovati tudi v Selu pri Zagorju.

Policisti so bili obveščeni tudi, da je na cesti kamenje, ki so ga odstranili. Na policijo se je zglasil občan, ki je prijavil prometno nesrečno na parkirišču s pobegom. Neznani voznik kombiniranega vozila svetlejše barve naj bi trčil v njegov pravilno parkiran osebni avtomobil in s kraja pobegnil. Policisti zbirajo še obvestila. Obveščeni pa so bili tudi, da se v zdravstvenem domu nahaja občan, ki naj bi ga znanec udaril v glavo. O zadevi policisti se zbirajo obvestila, v primeru podaje predloga za pregon sledi kazenska ovadba oziroma bo zoper kršitelja uveden prekrškovni postopek.