mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Danes

Četrtek
Dež

4° / 10°

Petek
Pretežno oblačno

1° / 15°

Sobota
Rahel dež

4° / 18°

Nedelja
Pretežno oblačno

6° / 23°

Ponedeljek
Delno oblačno

7° / 25°

Torek
Pretežno jasno

10° / 25°

Do cvetoče oaze na balkonu
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024
Projekt Laško Bivak za bele vrhove: Iz odpadnih pločevink bodo postavili bivake
Do cvetoče oaze na balkonu
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024
Projekt Laško Bivak za bele vrhove: Iz odpadnih pločevink bodo postavili bivake
Kronika
K.E.

V Trbovljah iz bloka ukradli kolo

V Trbovljah iz bloka ukradli kolo
STA

Pester vikend zasavskih policistov. Prometne nesreče, nasilje v družini, kraje, ...

Zagorski policisti so obravnavali kaznivo dejanje zatajitve, in sicer je oškodovanec naznanil dvig denarja
z bankomata, že pred tem pa je izgubil bančno kartico. Policisti v zvezi kaznivega dejanja še zbirajo obvestila. Posredovali so tudi kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru v Kisovcu, kjer je  kršitelj pod vplivom alkohola razgrajal. Ker se kršitelj na kraju ni umiril in je s kršitvami nadaljeval je bil s strani policistov pridržan, izdan pa je bil tudi plačilni nalog. V soboto so policisti obravnavali poškodovanje stekla na oknu večstanovanjskega objekta. S strani oškodovanca ni bila podana zahteva za
pregon kaznivega dejanja dejanje poškodovanje tuje stvari. V večernem času pa so intervenirali v Kisovcu zaradi preglasne glasbe v večstanovanjskem objektu. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog. Na Izlakah so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Ugotovili so, da je storilec vstopil v stanovanjsko hišo iz katere pa ni odtujil ničesar. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in s kazensko ovadbo obvestijo pristojno tožilstvo.

Trboveljski policisti so bili v petek obveščeni o nasilju v družini. V okviru zbiranja obvestil, so policisti opravili razgovore tudi s pristojnimi službami, po vseh zbranih obvestilih pa bo podana kazenska ovadba zoper osumljenko. V večernem času so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Trbovljah, kamor je neznanec skozi okno vlomil v notranjost, jo pregledal vendar ni ničesar odtujil. S tem je lastnika oškodoval za 100 evrov. V nočnem času pa je 30-letni Trboveljčan, ki je bil močno pod vplivom alkohola, med postopkom pričel groziti policistom, se nedostojno vesti in pri tem ni upošteval zakonitih ukazov policistov, zaradi česar je bilo zoper njega odrejeno pridržanje, izrečena pa mu je bila tudi globa. Zoper njega bo podana tudi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo zaradi groženj policistu. Ker pa je imel pri sebi tudi neznano snov, za katero sumimo, da je prepovedana droga, bo zoper njega uveden tudi prekrškovni postopek, v kolikor bo z testom ugotovljeno, da gre za prepovedano drogo. Obravnavali so tudi tatvino otroškega kolesa znake Muddyfox tail whip BMX 71, bele barve z zelenima pnevmatikama, katerega je neznanec odtujil iz hodnika stanovanjskega bloka v Trbovljah in s tem lastnika oškodoval za 300 evrov.

Hrastniški policist pa so bili v soboto ob 11.20 uri obveščeni o prometni nesreči, ki naj bi se zgodila 24. 11. 2017 okrog 18.00 ure. Ugotovljeno je bilo, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji, ena oseba se je telesno poškodovala, na vozilih, pa je nastalo za okoli 1.000 evrov materialne škode. V soboto ob 13.45 uri so bili obveščeni o prometni nesreči na cesti VDV brigade na Dolu pri Hrastniku, kjer je voznik z osebnim vozilom zapeljal levo ter trčil v stanovanjsko hišo. V nesreči so se tri osebe lahko telesno poškodovale. Nastalo je za okoli 8.000 evrov materialne škode.