betka Odkrito.si

Vinjena tekmovalka šova povzročila prometno ...

Ani Frece in maček Tom 1 Svet24.si

Ima tri mačke, imela pa je tudi bambija

Osama bin Laden Svet24.si

Aretirali bin Ladnovega telesnega stražarja

drolc_bobo_07.01.14 Svet24.si

Umrla je igralka Štefka Drolc

bql Najstnica.si

BQL sta najmlajša glasbenika s to nagrado!

svetleče Petisvet

To se zgodi, ko se aktivira čakra zapestnica!

ian 2 Njena.si

Slavni par pogrešan, sprožili so reševalno akcijo

Danes
Partly cloudy in the afternoon.

10° / 24°

Torek
Partly cloudy starting in the afternoon, continuing until evening.

11° / 24°

Sreda
Mostly cloudy throughout the day.

12° / 20°

Četrtek
Mostly cloudy starting in the afternoon.

15° / 27°

Petek
Partly cloudy in the morning.

14° / 29°

Sobota
Mostly cloudy starting in the evening.

15° / 28°

Nedelja
Partly cloudy throughout the day.

14° / 30°

Splavarjenje 2018: cel vikend nore zabave!
V trboveljskem kinu bodo nagrajevali
Potrebujejo okrog 30 prostovoljcev
Maja manj brezposelnih tudi pri nas
Global wellness day v Thermani Laško
Prekinjena dobava pitne vode v delu Hrastnika
Splavarjenje 2018: cel vikend nore zabave!
V trboveljskem kinu bodo nagrajevali
Potrebujejo okrog 30 prostovoljcev
Maja manj brezposelnih tudi pri nas
Global wellness day v Thermani Laško
Prekinjena dobava pitne vode v delu Hrastnika
Kronika
K.E.

V Trbovljah iz bloka ukradli kolo

V Trbovljah iz bloka ukradli kolo
STA

Pester vikend zasavskih policistov. Prometne nesreče, nasilje v družini, kraje, ...

Zagorski policisti so obravnavali kaznivo dejanje zatajitve, in sicer je oškodovanec naznanil dvig denarja
z bankomata, že pred tem pa je izgubil bančno kartico. Policisti v zvezi kaznivega dejanja še zbirajo obvestila. Posredovali so tudi kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru v Kisovcu, kjer je  kršitelj pod vplivom alkohola razgrajal. Ker se kršitelj na kraju ni umiril in je s kršitvami nadaljeval je bil s strani policistov pridržan, izdan pa je bil tudi plačilni nalog. V soboto so policisti obravnavali poškodovanje stekla na oknu večstanovanjskega objekta. S strani oškodovanca ni bila podana zahteva za
pregon kaznivega dejanja dejanje poškodovanje tuje stvari. V večernem času pa so intervenirali v Kisovcu zaradi preglasne glasbe v večstanovanjskem objektu. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog. Na Izlakah so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Ugotovili so, da je storilec vstopil v stanovanjsko hišo iz katere pa ni odtujil ničesar. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in s kazensko ovadbo obvestijo pristojno tožilstvo.

Trboveljski policisti so bili v petek obveščeni o nasilju v družini. V okviru zbiranja obvestil, so policisti opravili razgovore tudi s pristojnimi službami, po vseh zbranih obvestilih pa bo podana kazenska ovadba zoper osumljenko. V večernem času so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Trbovljah, kamor je neznanec skozi okno vlomil v notranjost, jo pregledal vendar ni ničesar odtujil. S tem je lastnika oškodoval za 100 evrov. V nočnem času pa je 30-letni Trboveljčan, ki je bil močno pod vplivom alkohola, med postopkom pričel groziti policistom, se nedostojno vesti in pri tem ni upošteval zakonitih ukazov policistov, zaradi česar je bilo zoper njega odrejeno pridržanje, izrečena pa mu je bila tudi globa. Zoper njega bo podana tudi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo zaradi groženj policistu. Ker pa je imel pri sebi tudi neznano snov, za katero sumimo, da je prepovedana droga, bo zoper njega uveden tudi prekrškovni postopek, v kolikor bo z testom ugotovljeno, da gre za prepovedano drogo. Obravnavali so tudi tatvino otroškega kolesa znake Muddyfox tail whip BMX 71, bele barve z zelenima pnevmatikama, katerega je neznanec odtujil iz hodnika stanovanjskega bloka v Trbovljah in s tem lastnika oškodoval za 300 evrov.

Hrastniški policist pa so bili v soboto ob 11.20 uri obveščeni o prometni nesreči, ki naj bi se zgodila 24. 11. 2017 okrog 18.00 ure. Ugotovljeno je bilo, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji, ena oseba se je telesno poškodovala, na vozilih, pa je nastalo za okoli 1.000 evrov materialne škode. V soboto ob 13.45 uri so bili obveščeni o prometni nesreči na cesti VDV brigade na Dolu pri Hrastniku, kjer je voznik z osebnim vozilom zapeljal levo ter trčil v stanovanjsko hišo. V nesreči so se tri osebe lahko telesno poškodovale. Nastalo je za okoli 8.000 evrov materialne škode.