Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Danes

Nedelja
Delno oblačno

1° / 14°

Ponedeljek
Pretežno oblačno

1° / 12°

Torek
Rahel dež

4° / 10°

Sreda
Dež

4° / 12°

Četrtek
Rahel dež

2° / 14°

Petek
Pretežno oblačno

4° / 15°

Doživite poletje s Kumom in Lisco!
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024
Igriva eleganca in malčkom prijazna svečana oblačila
Doživite poletje s Kumom in Lisco!
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024
Igriva eleganca in malčkom prijazna svečana oblačila
Dogaja se
ek

Thermana zaključila prvo fazo prenove v hotelu Zdravilišče Laško.

Thermana zaključila prvo fazo prenove v hotelu Zdravilišče Laško.

Thermana zaključila prvo fazo prenove v hotelu Zdravilišče Laško. Laško v finalu izbora za izvedbo svetovnega prvenstva v namiznem tenisu za športnike invalide.

Te dni družba Thermana d. d. zaključuje prvo fazo prenov v hotelu Zdravilišče Laško. Prenovljeno je 1. in 2. nadstropje hotela Zdraviliški dom. V drugem nadstropju smo pridobili 24 prenovljenih sob, ki so v prvi vrsti namenjene vsem, ki potrebujejo več udobja zaradi omejitev v gibanju in različnih zdravstvenih težav. Z investicijo je celoten objekt Zdraviliškega doma pridobil tudi novo vodovodno omrežje.

Obnovljene sobe so zasnovane brez ovir, kopalnice so povsem prilagojene osebam s težavami pri gibanju. Sobe so prijetno in moderno zasnovane v slogu hotelske sobe kategorije 4 zvezdic. Namenjene so gostom, ki prihajajo na zdraviliško zdravljenje, obnovitveno rehabilitacijo ali na zdraviliške programe in oddih.

Prenovljenih 24 sob je odlično ustrezalo potrebam igralcev, ki so se udeležili turnirja Thermana Open v namiznem tenisu za invalide. Na turnirju, ki je svoja vrata včeraj zaprl, je nastopilo preko 320 športnikov iz 41 držav celega sveta, obračune v posamični in ekipni konkurenci pa je sodilo 78 sodnikov.

„Neizmerno cenimo, da se k nam na namiznoteniški mednarodni turnir že 14 vračajo športniki invalidi v takšnem številu in z nami soustvarijo športne presežke. V tem letu se bomo namiznoteniški športniki invalidi družili še enkrat, in sicer na prestižnem namiznoteniškem dogodku za športnike invalide na evropskem prvenstvu. Prva organizacija evropskega prvenstva je bila naši zvezi zaupanja že pred 10 leti. Tudi tokrat bomo poskušali opravičiti vaše zaupanje in letvico kvalitetne organizacije dvigniti še na višjo raven,“ razmišlja Damijan Lazar, predsednik Zveze za šport invalidov Slovenije - Paraolimpijski komite.

"Z namiznim tenisom za invalide smo v Thermani povezani že 14 let. V letošnjem letu poleg mednarodnega prvenstva gostimo še evropsko prvenstvo. V teh dneh smo imeli na obisku komisijo za izbor gostitelja svetovnega prvenstva v prihodnjem letu. Slovenija se je z Laškim poleg Danske uvrstila v najožji izbor. Ponosna sem, da sem del zgodbe že od prvega prvenstva v letu 2004 in da je družba Thermana odigrala pomembno vlogo te uspešne zgodbe, ki dviguje raven namiznega tenisa za športnike invalide. Naša prednost je vsekakor pristen, iskren in profesionalen odnos vseh vpletenih pri organizaciji in izvedbi tega dogodka - organizatorja, zaposlenih v Thermani in lokalnega okolja. To bo zagotovo pomemben dejavnik pri odločanju o izboru gostitelja svetovnega prvenstva v prihodnjem letu," ob tem dodaja Mojca Leskovar, članica uprave družbe Thermana, d. d.

Družba Thermana se sicer intenzivno pripravlja na drugo fazo prenov. Takoj po zaključku prvenstva v namiznem tenisu za invalide, to je 10. maja, pričnemo s prenovo 5. nadstropja hotela Vrelec v Zdravilišču Laško, kjer bomo uredili 22 prijetnih in modernih sob kategorije 4 zvezdic, komfortno urejenih za vse, ki prihajajo v Laško po zdravje. S prenovo bomo zaključili do poletnih počitnic in festivala Pivo&Cvetje, ko bodo naše hotelske kapacitete ponovno 100% zasedene.